Testimoni Pelanggan
Terbaik dan sangat mudah.
- Wahidah
Sangat mudah untuk membuat pilihan .. pilihan yang sngat banyk
- Kyla
Love every details in this e card ..
- Alnie Justin
Sangat memudahkan kami bila menggunakan KAD kahwin digital yg canggih
- Tengku Faizal
Very good service and easy to go
- Myra
Kerja yang bagus dan terbaik, kad yg cantik dan canggihTerima Kasih
- Nor Azlina
Its is veryy good. Hohohohoho
- Nadia
SOALAN LAZIM DITANYA
Apa itu Kad Digital ?

Kad Jemputan Kahwin Digital

adalah kad kahwin online yang direka secara digital sebagai alternatif kepada kad jemputan secara tradisional.

Pengguna akan dapat 1 link untuk di share sebagai jemputan kepada para tetamu majlis anda melalui platform media sosial sperti Whatsapp, Facebook dan sebagainya

Berapa tempoh masa untuk siapkan kad digital ?

Tempoh masa untuk siapkan kad kahwin digital (e-kad) kebiasaan mengambil masa 2-3 hari bekerja sahaja, bergantung kepada segala maklumat lengkap yang telah diberikan dan juga setelah pembayaran dibuat.

Adakah kad digital ada tempoh validity ? Jika ya berapa lamakah masanya?

Bagi setiap kad digital yang telah siap, mempunyai tempoh validity selama 6 bulan bermula dari tarikh majlis. Contoh tempah hari ni, tempoh siapkan ambil masa 2-3 hari. Bila dah siap kad digital dah boleh digunakan. Kad valid dari tarikh siap sehingga tarikh majlis + 6 bulan. Setelah tamat tempoh, link asal kad digital tersebut akan di padam dari sistem. Namun anda masih boleh akses kad digital tersebut di member akaun menggunakan link yg lain. (link bernombor) 

Berapa harga bagi Kad Digital ini ?

Harga asal Kad Kahwin Digital adalah RM80.00. Namun ada promosi- promosi yang sentiasa berlangsung adakalanya sehingga 50% iaitu hanya RM40 sahaja. Pormosi biasanya akan berlangsung pada tempoh waktu yang terhad sahaja. Selepas dari itu harga e-Kad akan kembali ke asal.

Bolehkah untuk ubah maklumat dalam kad digital jika tempahan sudah siap ?

Ya boleh. Tiada masalah untuk ubah maklumat dalam kad digital walaupun tempahan sudah siap. Perubahan boleh di lakukan selagi mana majlis belum berlangsung. Hanya whatsapp maklumkan sahaja jika ada perubahan

Tarikh belum confirm lagi, bolehkah tempah sekarang untuk dapatkan harga promosi ?

Boleh. Tempah sahaja sekarang walaupun tarikh belum confirm lagi supaya anda dapat rebut harga diskaun. Nanti boleh ubah tarikh bila2 masa sahaja bila dah confirm.