SOALAN LAZIM DITANYA
Apa itu Kad Digital ?

Kad Kahwin Digital adalah kad kahwin online yang direka secara digital sebagai alternatif kepada kad jemputan secara tradisional. Pengguna akan dapat 1 link untuk di share sebagai jemputan kepada para tetamu majlis anda melalui platform media sosial sperti Whatsapp, Facebook dan sebagainya

Berapa tempoh masa untuk siapkan kad digital ?

Tempoh masa untuk siapkan kad kahwin digital (e-kad) kebiasaan mengambil masa 2-3 hari bekerja sahaja, bergantung kepada segala maklumat lengkap yang telah diberikan dan juga setelah pembayaran dibuat.

Adakah kad digital ada tempoh validity ? Jika ya berapa lamakah masanya?

Bagi setiap kad digital yang telah siap, mempunyai tempoh validity selama 6 bulan. Setelah tamat tempoh, kad digital tersebut akan dilupuskan (di padam dari sistem).

Berapa harga bagi Kad Digital ini ?

Harga asal Kad Kahwin Digital adalah RM80.00. Namun ada promosi- promosi yang sentiasa berlangsung adakalanya sehingga 50% iaitu hanya RM40 sahaja. Pormosi biasanya akan berlangsung pada tempoh waktu yang terhad sahaja. Selepas dari itu harga e-Kad akan kembali ke asal.

Bolehkah untuk ubah maklumat dalam kad digital jika tempahan sudah siap ?

Ya boleh. Tiada masalah untuk ubah maklumat dalam kad digital walaupun tempahan sudah siap. 

Tarikh belum confirm lagi, bolehkah tempah sekarang untuk dapatkan harga promosi ?

Boleh. Tempah sahaja sekarang walaupun tarikh belum confirm lagi supaya anda dapat rebut harga diskaun. Nanti boleh ubah tarikh bila2 masa sahaja bila dah confirm.